Η Εταιρεία
certificate
Διπλωματούχοι Λογιστές
work

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία

data-analytics

Εξοικειωμένοι με όλα τα σύγχρονα μέσα

Ποιοι ειμαστε
Εργαζόμαστε για το μέλλον της εταιρείας σας

Οι άνθρωποι της Επιχειρηματικής & Αγροτικής  Ανάπτυξης ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους, την τεχνογνωσία και την επιστημονική επάρκεια που διαθέτουν καθώς και για την πολυετή  εμπειρία τους. Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών. 

Παράλληλα, διαθέτει εξωτερικούς συνεργάτες, διασφαλίζοντας έτσι, τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και καλύπτοντας τυχόν εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

 
Τι ακριβως κανουμε
Υποστήριξη των λογιστικών σας αναγκών

Η εταιρεία Επιχειρηματική & Αγροτική Ανάπτυξη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Υποστήριξη επιχειρήσεων για την ένταξη τους σε  αναπτυξιακά προγράμματα. Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Υπηρεσίες υποστήριξης του πρωτογενή τομέα. Υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

 

 

 
 
Έχετε κάποιο πρόβλημα;
Η Ιστορία μας
Η Ιδρυση της Εταιρειας

Η εταιρεία Επιχειρηματικής & Αγροτικής  Ανάπτυξης ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών.

2016
2017
Συγχρονα μεσα

Είναι μια εταιρεία που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρηματικών λειτουργιών αλλά και ανάπτυξης τους σε ένα δυναμικό οικονομικό περιβάλλον.

Εξειδικευμενες Υπηρεσιες

Κατανοώντας την ανάγκη για προσαρμογή στις εξελίξεις του ανταγωνισμού παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτικής ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρηματικών λειτουργιών, συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης και ασφαλίσεων. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε κάθε βήμα σας!

2018